My Fantastic Park – Het speelplezier!

Browsergames  von Upjers

My Fantastic Park – Achtbaan spelletjes

Snelle ritjes, attracties voor het hele gezin en vele winkeltjes. De pretpark spelletjes zitten er vol mee. In My Fantastic Park bouw je een eigen amusementsparadijs. Deze kun je helemaal naar je eigen smaak en eigen ideeën inrichten. Beleef de buitengewone wereld van het online pretpark bouwen en speel helemaal gratis mee. Er wacht een wonderlijke wereld die je met zekerheid veel plezier zullen geven.


My Fantastic Park

Een spel met veel mogelijkheden

Het achtbaan spel My Fantastic Park bied je omvangrijke speel mogelijkheden. Beleef het enorme feature aanbod en speel mee.

De mogelijkheden: My Fantastic Park

Deze mogelijkheden hebben het. Zo garandeert My Fantastic Park, met de vele mogelijkheden, een parel onder de pretpark spelletjes te zijn.

Diverse attracties zorgen voor het vermaak van je bezoekers
Buitengewone ritten zorgen voor een miljoenen publiek
Vrije val of spookhuis - Jij beslist wat je bouwt
Jonge bezoekers houden van een pretpark

Het verhaal achter het spel

Het verhaal achter het browserspel My Fantastic Park beslis jij. Een online pretpark bouwen kun je zelf kiezen welke attracties je wilt bouwen. Zo zijn er vele mogelijkheden in het achtbaan spel. Van de blikgooikraam, de kop-van-jut en de octopus tot aan de reusachtige attracties Moon-Express en de Aqua-Giant. Met deze geweldige ritjes kun je alle bezoekers vermaken en attractiepark Dollars verdienen.

Achtbaan spelletjes & zo

Deze ritjes en attracties laten gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je bezoekers ontstaan. We hebben het hier over grote publiekstrekkers zoals de Moon-Express of de Aqua-Giant. Bij het groeien van je attractiepark nemen ook de mogelijkheden toe. In de pretpark spelletjes zijn drie verschillende categorieën attracties. De kleine attracties zoals de zweefmolen en de kop-van-jut kun je aan het prille begin van het online pretpark bouwen plaatsen. Later komen de grote attracties zoals een spookhuis en schommelschip erbij en als laatste de enorme attracties. Ontdek de spannende mogelijkheden rondom het attractiepark.

Breid je pretpark uit met theaters en draaimolens
Een veelvoud van achtbanen zorgt voor een adrenaline kick bij je bezoekers

Gratis meespelen: de Upjers spellen

Ze laten zich gratis en zonder download en installaties spelen. We hebben het hier over browsergames. Om de online pretpark spelletjes van Upjers gratis te kunnen spelen heb je alleen een computer met internet aansluiting en een geldig e-mailadres nodig. Zodra je hier aan voldoet kun je direct meespelen.

Forum - My Fantastic Park