My Fantastic Park – Beheer je eigen pretpark!

Browsergames  von Upjers

My Fantastic Park – Achtbaan spelletjes - plezier

Het is het ultieme achtbaan spel - plezier. In het browserspel My Fantastic Park richt je een eigen amusementsparadijs op. Je beheert het pretpark door het bouwen van attracties, eettentjes, drankkraampjes en versiert het pretpark met vele decoraties. Hoe mooier je het pretpark inricht, des te meer bezoekers zullen je gaan bezoeken. Op deze manier neemt de hoeveelheid attractiepark Dollars toe.


My Fantastic Park

Word pretpark directeur

Zodra je de tutorial hebt afgesloten duik je in de wonderlijke pretpark simulatie. Bouw je eigen pretpark en wordt succesvol!

Simulatie games

My Fantastic Park bied je een veelvoud aan afwisselende mogelijkheden en functies, die je kunt gebruiken. Ontdek My Fantastic Park.

Diverse attracties zorgen voor het vermaak van je bezoekers
Buitengewone ritten zorgen voor een miljoenen publiek
Vrije val of spookhuis - Jij beslist wat je bouwt
Jonge bezoekers houden van een pretpark

Prikkel je bezoekers

En we zijn op weg naar My Fantastic Park! Bouw je eigen pretpark en voldoe aan de verwachtingen van je bezoekers. Verzamel waardevolle ervaringspunten en neem attractiepark Dollar in. Hoe beter je aan de verwachtingen van je bezoekers voldoet, des te meer zullen er komen. Mannen, vrouwen, kinderen en senioren hebben allemaal verschillende favoriete attracties en ritjes. Met een goede planning kun je stapsgewijs een pretpark parel onder de simulatie games bouwen, die steeds meer bezoekers zal trekken.

Achtbaan spelletjes mogelijkheden

Online simulatie games, zoals My Fantastic Park, bieden je unieke mogelijkheden. In het pretpark browserspel kruip je in de huid van een manager en is je voornaamste taak de bouw van je eigen pretpark. Hierbij staan er vele mogelijkheden en functies tot je beschikking. Bouw unieke attracties van de kop-van-jut tot aan de indrukwekkende Space Shuttle. Een belangrijke rol spelen de grondstoffen materiaal, techniek, ideeën en natuur die je voor het bouwen van nieuwe attracties nodig hebt. My Fantastic Park bied je hierbij een combinatie tussen een opbouw spel en pretpark simulatie die eenvoudig te bedienen is.

Breid je pretpark uit met theaters en draaimolens
Een veelvoud van achtbanen zorgt voor een adrenaline kick bij je bezoekers

Gratis beleven: de spellen van Upjers

Ze laten zich zonder download en installaties spelen. Sinds het jaar 2006 maakt de Bambergse browser game ontwikkelaar Upjers browserspellen. Hierbij behoren ook pretpark simulatie games. Iedereen kan gratis meespelen. De enige voorwaarden: een computer met internet aansluiting en een geldig e-mailadres.

Forum - My Fantastic Park