My Fantastic Park – Met klikken naar het attractiepark

Browsergames  von Upjers

My Fantastic Park – Het attractiepark in je browser

Beleef pretpark spelletjes op de manier zoals ze bedoeld zijn. Met My Fantastic Park biedt de Bambergse browsergame ontwikkelaar Upjers een buitengewoon browserspel. Zo sluip je in de rol van directeur en bestaat je voornaamste taak uit een pretpark bouwen. Hierbij staan je vele mogelijkheden en functies ter beschikking die je dit zo makkelijk mogelijk maken. Bouw een zweefmolen, spookhuis of achtbaan. De keuze is aan jou!


My Fantastic Park

Gratis spelen

My Fantastic Park laat zich compleet gratis spelen. Zo kan iedereen die dit wil met enkele klikken zijn eigen pretpark bouwen.

De attractiepark mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden van My Fantastic Park en probeer de talrijke functies uit. Er wachten enorm veel attracties en decoraties op je.

Diverse attracties zorgen voor het vermaak van je bezoekers
Buitengewone ritten zorgen voor een miljoenen publiek
Vrije val of spookhuis - Jij beslist wat je bouwt
Jonge bezoekers houden van een pretpark

Het verhaal van het spel

In deze vrijetijdssimulatie onder de pretpark spelletjes heb jij het voor het zeggen. In het kleurrijke browserspel My Fantastic Park kruip je in de rol van een pretpark directeur. Jouw doel naast een pretpark bouwen zijn de bezoekers tevreden te stellen. Bouw hiervoor attracties zoals autoscooters, de enorme octopus of een griezelig spookhuis. Hoe beter het aanbod en de voorzieningen zijn hoe drukker het in je pretpark zal worden.

Omvangrijke attractiepark mogelijkheden

My Fantastic Park bied je een omvangrijke manier om het pretpark, op de manier die jij wenst, in te delen. Attracties, winkels, bloembedden en wegen, maar er is nog veel meer om in te richten. Daarnaast staan er nog meer mogelijkheden tot je beschikking zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid online vriendschappen met je medespelers te sluiten en elkaar te helpen. Het mooiste van My Fantastic Park is, dat het helemaal gratis te spelen is. Alles wat je nodig hebt om te kunnen spelen is een computer met internetverbinding en een werkend e-mailadres. Duik in de fascinerende wereld van My Fantastic Park. Verdien attractiepark Dollar en ervaringspunten en richt het amusementspark in.

Breid je pretpark uit met theaters en draaimolens
Een veelvoud van achtbanen zorgt voor een adrenaline kick bij je bezoekers

Gratis: de Upjers spellen

Sinds 2006 biedt de Bamberger spel ontwikkelaar Upjers gratis browsergames aan. Zo zijn de kleurrijke online spellen zonder download en installatie direct via een browser te spelen. Tot de meer dan 30 online pretpark spelletjes hoort ook het spookhuis spel My Fantastic Park.

Forum - My Fantastic Park