My Fantastic Park – Je eigen attractiepark wacht op je

Browsergames  von Upjers

My Fantastic Park – Bouw je eigen pretpark!

Wie droomt er niet van om een eigen attractiepark op te richten met de attracties die je het leukste vindt? In My Fantastic Park, dat meer te bieden heeft dan de menige achtbaan spelletjes, heb jij de mogelijkheid het pretpark naar eigen inzicht vorm te geven door middel van onder andere een spookhuis, autoscooters of een nostalgische draaimolen. Botsauto spelletjes alleen trekken geen miljoenen publiek, variatie levert meer bezoekers en dus attractiepark Dollar op!


My Fantastic Park

Gratis speel plezier!

In My Fantastic Park bouw je eigen attractiepark op. Het leukste hieraan is, dat deze botsauto spelletjes volledig gratis te spelen zijn.

De inhoud van My Fantastic Park

Ze zijn buitengewoon en bieden veel speel plezier. Achtbaan spelletjes zoals My Fantastic Park bieden iedereen een leuke tijd.

Diverse attracties zorgen voor het vermaak van je bezoekers
Buitengewone ritten zorgen voor een miljoenen publiek
Vrije val of spookhuis - Jij beslist wat je bouwt
Jonge bezoekers houden van een pretpark

Een eigen amusementspark

Als browserspel is My Fantastic Park gratis te spelen. Alles wat je nodig hebt om mee te spelen, is een computer met toegang tot het internet en een werkend e-mailadres. Als je hieraan voldoet kun je beginnen in de online attractiepark simulatie. Een wereld vol attracties, bezoekers, eettentjes, drinkkraampjes en toiletten. Via de muis navigeer je eenvoudig door het spel en zijn de vele mogelijkheden binnen handbereik.

My Fantastic Park – De mogelijkheden

Deze mogelijkheden hebben het. In My Fantastic Park wacht je een flinke hoeveelheid aan buitengewone mogelijkheden en functies. Gebruik de dagelijkse bronzen booster, sluit virtuele vriendschappen met je medespelers en bouw de mooiste attracties en ritjes. Entertain je bezoekers met de kop-van-jut, een poppentheater en een zeehonden show. De Moon-Express slechts een van de talrijke achtbaan spelletjes? Je bezoekers denken hier anders over! Je kunt tevens de gedachten van je bezoekers bekijken via kleine gedachte ballonnetjes. Op die manier kun je hier altijd op inspelen en de concurrentie voor blijven. Waar wacht je nog op? Bouw je eigen attractiepark en beheer My Fantastic Park.

Breid je pretpark uit met theaters en draaimolens
Een veelvoud van achtbanen zorgt voor een adrenaline kick bij je bezoekers

Gratis: Upjers spellen

Sinds 2006 maakt de Bambergse firma Upjers browsergames. Deze kleurrijke online spellen laten zich zonder download en installatie direct in een browser (zoals Explorer, Firefox, Chrome) spelen. Tot de genres van de browserspellen behoren ook botsauto spelletjes en achtbaan spelletjes bij My Fantastic Park. Hier bouw je een eigen attractiepark.

Forum - My Fantastic Park