My Fantastic Park – Online spelen

Browsergames  von Upjers

My Fantastic Park – Het fantastic park spel

Dit Fantastic Park is in elk opzicht buiten gewoon. In het browserspel My Fantastic Park kun je een pretpark bouwen waarvan je altijd al hebt gedroomd. Als attractiepark directeur wil je het park zo mooi mogelijk maken. Dit kan met behulp van vele mogelijkheden; honderden soorten planten, struiken, bomen en talloze attracties van achtbaan en spookhuis tot aan een nostalgische zweefmolen.


My Fantastic Park

Gratis browsergame plezier

Het Fantastic Park biedt gratis speel plezier in je browser. Het online browserspel kan vanaf elke computer met een internet verbinding gespeeld worden.

Fantastic Park - de mogelijkheden

Veel mogelijkheden en functies maken het pretpark bouwen een waar plezier om te doen. Trek bezoekers met vele afwisselende thema’s en attracties.

Diverse attracties zorgen voor het vermaak van je bezoekers
Buitengewone ritten zorgen voor een miljoenen publiek
Vrije val of spookhuis - Jij beslist wat je bouwt
Jonge bezoekers houden van een pretpark

Het attractiepark verhaal

Jij beslist hoe je het park gaat vormgeven. Naarmate je verder in het spel komt zullen er meer functies en mogelijkheden bij komen, zoals nieuwe attracties, andere planten en nog veel meer zaken. Ontdek de mogelijkheden van My Fantastic Park en speel nu gratis mee. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internet aansluiting en een geldig e-mailadres en je kunt beginnen. Na de tutorial kun je direct verder met het pretpark bouwen.

Veel mogelijkheden

Het Fantastic Park spel bied je vele afwisselende functies. Sluit virtuele vriendschappen met je medespelers, verwijder stenen en wortels van het land van je attractiepark en laat niks je droom, een eigen pretpark bouwen, in de weg staan. Verzamel grondstoffen voor de bouw van attracties zoals materiaal, techniek, ideeën en natuur. Kruip in de huid van een attractiepark directeur en bouw je eerste attracties zoals de kop-van-jut, een spookhuis en een achtbaan. Beetje bij beetje speel je steeds meer mogelijkheden vrij en op die manier meer attractiepark Dollar gaan verdienen. Deze kun je natuurlijk weer uitgeven zoals jij dit wilt. Speel gratis mee in Fantastic Park.

Breid je pretpark uit met theaters en draaimolens
Een veelvoud van achtbanen zorgt voor een adrenaline kick bij je bezoekers

Gratis online: de Upjers spellen

Ze laten zich gratis spelen. Hierbij is een download of installatie niet nodig. De Bambergse browsergame ontwikkelaar Upjers ontwikkeld sinds 2006 browserspellen voor jong en oud. Deze online spellen laten zich eenvoudig in een browser spelen. Onze spellen omvatten genres zoals een pretpark bouwen tot aan rollenspellen.

Forum - My Fantastic Park