My Fantastic Park – Meespelen!

Browsergames  von Upjers

My Fantastic Park – Mijn pretpark

Hier ga je naar je eigen My Fantastic Park pretpark. In het browserspel My Fantastic Park ontwikkel je een eigen attractiepark met vele verschillende attracties en ritjes. Hierbij begin je natuurlijk klein met attracties zoals de kop-van-jut en een simpele draaimolen. Waarmee je meer bezoekers zult trekken en je eerste attractiepark Dollar verdient.


My Fantastic Park

Gratis speelplezier

Enorm veel plezier! En ook nog eens gratis. In het browserspel My Fantastic Park richt je een eigen pretpark op.

Attractiepark mogelijkheden

De hoeveelheid verschillende mogelijkheden in My Fantastic Park bieden je met elk level nieuwe extra functies in dit bijzondere browserspel.

Diverse attracties zorgen voor het vermaak van je bezoekers
Buitengewone ritten zorgen voor een miljoenen publiek
Vrije val of spookhuis - Jij beslist wat je bouwt
Jonge bezoekers houden van een pretpark

Het verhaal van het spel!

In dit achtbaan spel ben jij de baas! In het kleurrijke pretpark spel beslis jij hoe je attractiepark er uit gaat zien. Zo maak je beslissingen over de plaats en keuze van je decoraties, welke attracties waar komen te staan en welke attracties een upgrade ontvangen. My Fantastic Park maakt het mogelijk veel plezier te hebben in een buitengewoon online spel. Beleef de aantrekkingskracht van je eigen My Park en speel nu gratis mee.

Achtbaan spel– omvangrijke mogelijkheden

Omvangrijke attracties, leuke ritjes, prachtig design en een goede eenvoudige bediening. Dit en meer biedt het browserspel My Fantastic Park. Om aan dit superleuke pretpark spel mee te kunnen doen heb je alleen een computer met internet aansluiting nodig en een werkend e-mailadres. Als je hieraan voldoet dan kun je jezelf registreren en direct meespelen. In de tutorial leer je de basis van het spel kennen. Hier leer je hoe je attracties en kraampjes plaatst en daarna gaat het pas echt beginnen. Start je eigen attractiepark en ga de uitdaging aan.

Breid je pretpark uit met theaters en draaimolens
Een veelvoud van achtbanen zorgt voor een adrenaline kick bij je bezoekers

Gratis: de Upjers spellen

Ontstaan als hobby, een van de meest succesvolle ondernemingen op de browsergame markt; Upjers. De Bambergse browserspel ontwikkelaar biedt sinds 2006 browsergames aan. Leuke online spellen die volledig gratis te spelen zijn. Hierbij hoort ook het attractiepark spel My Fantastic Park.

Forum - My Fantastic Park