My Fantastic Park – Bouw je eigen pretpark!

Browsergames  von Upjers

My Fantastic Park – Het pretpark online bouwen

In dit browserspel draait het om het bouwen van je eigen pretpark. Beleef plezier met My Fantastic Park en speel in de fascinerende wereld van het achtbaan spel. Alles wat je nodig hebt om te spelen is een computer met internet en een e-mailadres en je kunt beginnen. Ontdek het buitengewone attractiepark My Fantastic Park en bouw je eigen pretpark!


My Fantastic Park

Prachtige plaatjes

My Fantastic Park bied je prachtige plaatjes in een leuk thema. Met simpele menu’s en duidelijke knoppen is het browserspel voor iedereen met veel plezier te spelen!

Game mogelijkheden

Beleef de talrijke mogelijkheden en begin met het bouwen van je eigen attractiepark. Met slechts enkele muis klikken kun je direct beginnen.

Diverse attracties zorgen voor het vermaak van je bezoekers
Buitengewone ritten zorgen voor een miljoenen publiek
Vrije val of spookhuis - Jij beslist wat je bouwt
Jonge bezoekers houden van een pretpark

Het verhaal

Bouw je eigen pretpark en bewijs dat jij het in je hebt directeur van dit fantastische attractiepark te zijn. Plaats attracties, bouw eettentjes en drinkkramen en creëer extra bouwruimte met het opruimen van wortels en stenen. In My Fantastic Park bouw je een eigen pretpark en kun je deze helemaal naar eigen smaak en voorkeur inrichten. Maak nu de beslissing die jouw loopbaan in het achtbaan spel kan maken of breken. Open je eigen My Fantastic Park!

Nu online je pretpark bouwen

In het browserspel My Fantastic Park kun je jouw eigen attractiepark online bouwen. Richt een waar amusementsparadijs op en verwen de bezoekers met de leukste ritjes en attracties. Van de blikgooi kraam, de zweefmolen, de tovenaar, de oldtimers, het poppentheater en de lachspiegels tot de vrije val toren, stunt show, de Aqua-Giant en de Moon-Express. Op deze manier stromen steeds meer kinderen, senioren en volwassenen in je pretpark in het achtbaan spel naar binnen. Dat laat de muntjes rinkelen en op die manier zullen je attractiepark Dollars toenemen.

Breid je pretpark uit met theaters en draaimolens
Een veelvoud van achtbanen zorgt voor een adrenaline kick bij je bezoekers

Gratis browserspelletjes: Upjers games

Sinds 2006 stelt de Bambergse onderneming Upjers gratis browserspellen ter beschikking. De gratis online spellen die zich zonder download in een browser laten spelen. Het aanbod van spellen loopt inmiddels van opbouwspellen tot aan simulaties en spellen waarin je een eigen attractiepark kan bouwen.

Forum - My Fantastic Park