My Fantastic Park – Hier is het paradijs!

Browsergames  von Upjers

My Fantastic Park – De attractiepark beleving!

Attractiepark spellen zoals My Fantastic Park zijn een unieke ervaring. In het achtbaan spel kruip je in de huid van een ambitieuze pretparken manager en bouw je een eigen attractiepark op. Dit kun je volledig naar eigen smaak en inzicht inrichten. Beleef de vele mogelijkheden van My Fantastic Park en ontdek een fascinerende wereld vol attracties en bijzondere ritjes.


My Fantastic Park

Speel gratis mee!

Dit spel rondom pretparken is helemaal gratis te spelen. Zo kan iedereen die geïnteresseerd is in een achtbaan spel gratis meespelen. Ontdek je eigen attractiepark!

Amusementsspellen voor iedereen

Pretpark spelletjes zijn voor iedereen geschikt. Voor zowel jong als oud biedt dit browserspel vele mogelijkheden.

Diverse attracties zorgen voor het vermaak van je bezoekers
Buitengewone ritten zorgen voor een miljoenen publiek
Vrije val of spookhuis - Jij beslist wat je bouwt
Jonge bezoekers houden van een pretpark

Mogelijkheden van het amusementspark

My Fantastic Park biedt een veelvoud aan verschillende mogelijkheden en functies. Zo ontvang je bijvoorbeeld dagelijks een gratis bronzen booster. Acht kaarten waarvan je er vier mag omdraaien. Met een beetje geluk ontvang je hier leuke kaartdelen of complete voorwerpen uit. Van rozenstruik tot gele viooltjes en van bankjes tot aan complete attracties. Op deze manier kun je met de bronzen booster elke dag weer voor uitbreidingen van je pretpark sparen.

Fascinatie van het amusementspark

Wat maakt een achtbaan spel zoals My Fantastic park nu zo bijzonder? Het is een combinatie tussen verschillende succesvolle elementen. Aan de ene kant een leuk thema in de vorm van een attractiepark met aan de andere kant vele mogelijkheden en een eenvoudige bediening. Hoe hoger iemand op de pretparken carrière ladder komt, des te meer mogelijkheden tot zijn beschikking zullen staan. Dit geldt in het bijzonder natuurlijk voor de attracties en ritten. Hierbij komt dat My Fantastic Park zich op ieders favoriete moment individueel laat spelen.

Breid je pretpark uit met theaters en draaimolens
Een veelvoud van achtbanen zorgt voor een adrenaline kick bij je bezoekers

Gratis genieten: de spellen van Upjers

Hier ligt puur speel plezier op je te wachten. Sinds het jaar 2006 maakt de Bambergse browserspel ontwikkelaar Upjers browsergames. Dit zijn online games die zich gratis via een browser laten spelen. Naast simulatie en rollenspellen behoren ook achtbaan spellen tot het portfolio van Upjers.

Forum - My Fantastic Park