My Fantastic Park – Beleef het attractiepark!

Browsergames  von Upjers

My Fantastic Park – Spookhuis spel

Voor fans van spookhuis spelletjes biedt de online simulatie games My Fantastic Park precies de juiste uitdaging. Hier kun je een eigen pretpark bouwen en op die manier zoveel mogelijk bezoekers met je attracties, winkeltjes en bomen en planten lokken. Bouw spannende achtbanen en attracties, beheer diverse winkeltjes en eettentjes en versier je attractiepark met bloemen in dit buitengewone spel.


My Fantastic Park

Direct gratis meespelen

Beleef de wereld van de simulatie games. Registreer je helemaal gratis en je kunt direct beginnen met het inrichten van je attractiepark.

De mogelijkheden

Spookhuis spelletjes bieden je vele mogelijkheden. Van verschillende boosters voor de verschillende attracties en enorm veel decoratie mogelijkheden voor je attractiepark.

Diverse attracties zorgen voor het vermaak van je bezoekers
Buitengewone ritten zorgen voor een miljoenen publiek
Vrije val of spookhuis - Jij beslist wat je bouwt
Jonge bezoekers houden van een pretpark

Het verhaal

Bewijs dat je het waard bent om de attractiepark manager van My Fantastic Park te zijn in deze online pretpark bouwen simulatie. Hoe verder je in het spel komt, des te meer mogelijkheden staan tot je beschikking. Decoreer je attractiepark met prachtige decoraties, bouw de spannendste attracties en verdien attractiepark Dollar in een van de vele soorten winkeltjes, waarmee je dit allemaal kunt bekostigen. Begin je eigen My Fantastic Park pretpark!

Spookhuis spel – Het idee

Het idee voor spookhuis spelletjes is geniaal. In het leuke attractiepark spel My Fantastic Park bouw je een eigen pretpark als onderdeel van een online simulatie. Als beginnend pretpark directeur heb je grootste plannen en hoge doelen. Je wilt een fantastisch attractiepark bouwen en op die manier zoveel mogelijk bezoekers trekken. In een spannende mix tussen een strategie- en een simulatie spel bebouw je in My Fantastic Park een eigen lap grond. Bouw verschillende attracties zoals een zweef- en draaimolen, space shuttle, autoscooters, stunt show, zeehonden show, poppentheater en het schommelschip. Ontdek het plezier van online simulatie games!

Breid je pretpark uit met theaters en draaimolens
Een veelvoud van achtbanen zorgt voor een adrenaline kick bij je bezoekers

Gratis beleven: Upjers spellen

Sinds het jaar 2006 maakt de Bambergse browserspel ontwikkelaar Upjers browsergames. Deze online simulatie games zijn helemaal gratis te spelen. De portfolio bestaat uit meer dan 30 online spelletjes in verschillende genres. My Fantastic Park is een simulatie spel waarin een pretpark bouwen centraal staat totdat je een attractiepark, om van te dromen, hebt gecreëerd.

Forum - My Fantastic Park